bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

Associació l'Arada Creativitat Social

L'ARADA és una iniciativa sense afany de lucre que neix el 2006 d'un grup de persones que creuen necess? ria la creació d'espais de participació-acció pel desenvolupament comunitari i sostenible del territori, i de l'impuls de projectes de dinamització socioambiental.

Est? formada per un equip multidisciplinar, provinent dels camps de la sociologia i les ciencies ambientals, que ofereix la creació d'espais de reflexió, investigació i acció per tal de construïr col.lectivament, amb tots els agents del territori, nous models de desenvolupament per al medi rural, basats en la creativitat social i que garanteixin la justícia socioambiental i equitat sociocultural.
Des de l'entitat es realitzen també estudis integrals o sectorials des d'una visió holística.

Els serveis que oferim van destinats tan a entitats associatives o professionals, com a administracions públiques. En general a tota entitat que cerqui serveis de formació o assessorament en processos participatius, i alhora d'acompanyament i dinamitzadors d'aquests.


¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar