bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

Daniel Ferrer i Esteban

Tota la informació a la pàgina:

http://danielferreresteban.cat

 

L'autor va néixer a Badalona (Països Catalans) el 28 de juliol del 1974. Escriu poesia des del 1989. Fins ara amb catorze llibres publicats: BARREJA (Emboscall, 2007, reedició a Bubok, 2010 i reimpresió a Emboscall, 2015), BARREJA BARREJADA (Bubok, 2009), BARREJADES BARREJÀREM (Bubok, 2009), BARREJA'M (Bubok, 2009), MÀGICA LLUM (Bubok, 2010), HôTêL dê lâ MêL (Bubok, 2010), PÀGINES EN BLANC (Bubok, 2010), EL VERS DARRER VOLA DOLÇ (Bubok, 2010), EL FAR DE LES GATES (Bubok, 2011), ALES BLAVES (Bubok, 2011), MÉS CLAR (Bubok, 2011). L'11 de l'11 del 2011 veu la llum el primer llibre de la trilogia alquímica EL ROBÍ ESTABLÍ que culmina amb LA HASHA I EL DIA AMANT (Bubok, 2013). Al 2015 apareix el NOVES i el 2 del 2 del 2020 es publica L'ALQUÍMIA DEL BES (Bubok, 2020). El 6 del 2 del 2020 apareixen els primers poemes del llibre SOMNIS DES DE DINS a la pàgina de l'autor a internet, estrenada al gener d'aquest mateix any.

L'onze de maig del 2020 va néixer LA REVOLUCIÓ DELS MINERALS que podeu llegir a http://danielferreresteban.cat i el darrer poemari: COM LA VIDA S'ESMUNY, estrenat el dia 1 de juliol del mateix 2020.

Actualment es poden descarregar gratuïtament nou dels llibres en PDF, són els que apareixen sota aquestes línies. També podeu demanar-los i us envien l'exemplar a casa, al cap de ben pocs dies.

Al BARREJA hi podeu trobar el pròleg d'en Gerard Quintana pel BARREJA BARREJADA, aquesta pàgina recull el cicle de llibres barrejats que al 2010 esdevingué MÀGICA LLUM amb pròlegs de l'Alfons Om Boronat, en Cesk Freixas i el poema LLUM BLANCA d'en Jordi Guardans. EL FAR DE LES GATES compta amb un poema inèdit de l'Alfons Om (VerdCel) i d'en Francesc Ribera "Titot" (Brams).

La realització dels dissenys de coberta són de la Carolina Ibac Verdaguer, així com els pròlegs d'EL VERS DARRER VOLA DOLÇ, el PÀGINES EN BLANC i l'HôTêL dê lâ MêL.

BICEFÀLIA és el  projecte en comú amb en Gerard Quintana, poemes a dues mans, a dues veus, fent escriptura automàtica.

"Sigueu benvinguts/des a aquest món de somnis encesos on només la teva mirada deslliurada, insubmisa, farà possible assolir el més llarg dels vols, llibertat eterna d'uns mots, d'unes paraules, que arriben a tu, des d'aquesta xarxa, per guarir la llum amb l'ombra justa i donar tota la vida a les estrelles. Els estels, quan cauen dins la teva mirada desvetllen els secrets més ben guardats del nostre pas per aquesta terra de contrastos intensos.

Arribarem a besar el nucli del somni."

 

Daniel Ferrer i Esteban¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar