bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Daniel Ferrer i Esteban

Va néixer a Badalona (PPCC) el 28 de juliol del 1974. Escriu poesia des del 1989. Amb dotze llibres publicats: BARREJA (Emboscall, 2007, reedició a Bubok, 2010 i reimpressió a Emboscall, 2015), BARREJA BARREJADA (Bubok, 2009), BARREJADES BARREJÀREM (Bubok, 2009), BARREJA'M (Bubok, 2009), MÀGICA LLUM (Bubok, 2010), HôTêL dê lâ MêL (Bubok, 2010), PÀGINES EN BLANC (Bubok, 2010), EL VERS DARRER VOLA DOLÇ (Bubok, 2010), EL FAR DE LES GATES (Bubok, 2011), ALES BLAVES (Bubok, 2011), MÉS CLAR (Bubok, 2011). L'11 de l'11 del 2011 veu la llum el primer llibre de la trilogia alquímica EL ROBÍ ESTABLÍ que culmina amb LA HASHA I EL DIA AMANT (Bubok, 2013). Al 2014 apareix el NOVES i al 2015 L'ALQUÍMIA DEL BES.

Actualment es poden descarregar gratuïtament vuit dels llibres en PDF, són els que apareixen sota aquestes línies. També podeu demanar-los i us envien l'exemplar a casa, al cap de ben pocs dies.

Podeu seguir el que ha anat escrivint visitant el BARREJA on hi podeu trobar el pròleg d'en Gerard Quintana pel BARREJA BARREJADA, aquesta p gina recull el cicle de llibres barrejats que al 2010 esdevingué MÀGICA LLUM amb pròlegs de l'Alfons Om Boronat, en Cesk Freixas i la LLUM BLANCA d'en Jordi Guardans. EL FAR DE LES GATES compta amb un poema inèdit d'en Francesc Ribera 'Titot' (Brams) i de l'Alfons Om.

La realització dels dissenys de coberta són de la Carolina Ibac Verdaguer, així com els pròlegs de EL VERS DARRER VOLA DOLÇ, el PÀGINES EN BLANC i l'HôTêL dê lâ MêL.

Bicef lia és el projecte en comú amb en Gerard Quintana, poemes a dues mans, a dues veus, un parell de caps fent escriptura autom tica.

"Sigueu benvingudes/ts a aquest món de somnis encesos on només la teva mirada deslliurada, insubmisa, far possible assolir el més llarg dels vols, llibertat eterna d'uns mots, d'unes paraules, que arriben a tu, des d'aquesta xarxa, per guarir la llum amb l'ombra justa i donar tota la vida a les estrelles. Els estels, quan cauen dins la teva mirada desvetllen els secrets més ben guardats del nostre pas per aquesta terra de contrastos intensos"

Sempre junts, sempre amb tu.


Daniel Ferrer i Esteban

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar
Sistema Magoca. Manual de lengua latina
Sistema Magoca. Manual de lengua latina
La lengua latina, la lengua vernácula Ciceronis, llamada así por haber nacido en una región italiana llamada el Lacio, no solamente [...] Ver libro
1 libro comprado
desde MADRID