bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

Daniel Sagalà Trilla

Tants caps tants barrets! és la programació didctica de Llengua catalana i literatura que va presentar l'autor a les oposicions de docència de secundria. L'obra va permetre que obtingués la mxima puntuació del seu tribunal.

La proposta didctica que planteja té elements innovadors que defugen de les programacions comunes que existeixen. La manera de tractar els objectius, els continguts, les competències bsiques, l'avaluació, etc. ja mostra quelcom de diferent.

Sens dubte, és una bona eina per tots aquells mestres i docents de qualsevol especialitat que hagin de presentar-se a unes oposicions. Una proposta innovadora que us pot ajudar a defensar un producte amb garanties per diferenciar-vos dels centenars i centenars de contrincants amb el quals competireu.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar