bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

SA COLLA DES VEDRA

L'any 2010 es va convocar el pri­mer Concurs d'Estribots de Sant Agustí. Es fixà com a termini per a la presentació d'estribots el dia de la festa del poble: el dia de Sant Agustí 'el 28 d'agost'.

Tres dones i tres homes de Sant Agustí o estretament vinculats amb el poble, de diferents edats i proce­dències, cada u pel seu compte, els varen llegir sense saber, evident­ment, qui els havia escrit i els varen puntuar de 0 a 3 segons la pròpia manera d'apreciar la qualitat d'un estribot. Una vegada reunits els re­sultats vàrem donar a conèixer públicament (a can Curt i en el tauler d'anuncis del poble) l'autoria dels estribots presentats i la puntuació obtenguda sobre un màxim de 18 punts possibles.

Com a recompensa honorífica, els estribots más valorats varen ser lle­gits i cantats pels al·lots i al·lotes que aprenien cant pagès en el poble, a la xacota pagesa de Nadal del mateix any. En vista de l'acollida que va tenir el projecte s'ha repetit durant cinc anys, amb un nou jurat a cada concurs.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar