bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

verocodina

La Mariona es una noia esportista i intel·ligent, que est acabant la carrera de periodisme, per tant, com a treball de final de carrera escull escriure un article sobre la pobresa al món. Per poder escriure larticle el més bé possible sen va a Vietnam. All té una experiència que li fa veure cap a on pot enfocar el seu article. És testimoni de com una coneguda empresa explota els nens.  Coneix a una nena que hi treballa, lArish, amb qui acaba tenint una relació molt estreta. La Mariona va veient com és la família de la Arish , les seves costums, la seva manera de ser, el seu amor pel futbol, i sobre tot, les seves dures condicions de vida, això la portar a intentar trobar una solució, però tot és en va fins que coneix a en Marc, un catal propietari d'una empresa, de qui senamora. Podrem trobar lamor entre la Mariona i en Marc, però a la vegada el xoc entre ells dos a causa d'una mentida que va en contra dels ideals de la Mariona.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar