bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos a partir de 8 euros en Península
Buscar en Bubok

Yoleo Club

Legiland és un programa de foment lector que fa compatible l’avaluació escolar de les lectures amb el plaer per llegir. Legiland proposa un Pla Lector innovador amb resultats mesurables. 

L’alumne tria entre un ampli ventall de propostes de lectura: clàssics, novel·les, còmics, articles de revistes. La plataforma li facilita la informació per aconseguir la lectura en paper o en digital.

Després de llegir, l’alumne fa activitats que posen a prova la seva comprensió del text. Les activitats, dissenyades segons criteris PISA, avaluen la competència lectora, potencien la capacitat d’atenció, reforcen la lectura i ajuden a seguir la història llegida.

Amb els encerts, guanya punts que li permeten pujar de nivell i desbloquejar peces del seu avatar, guanyar medalles i reputació en la comunitat lectora. La plataforma proposa activitats i reptes durant el curs perquè els alumnes posin a prova les seves habilitats lectores, de comunicació, digitals i creatives i les comparteixin amb la resta de la comunitat.

El docent disposa de la informació que necessita per orientar, animar i recompensar a mesura que el seu alumnat llegeix i reforça el que ha llegit responent preguntes i superant nous reptes. També disposa d’eines per interactuar i aconseguir evidències de lectura.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar