bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

Oscar López Roig

Vaig nàixer en 1977 en València, però sóc natural d'Albalat de la Ribera, poble de la comarca de la Ribera Baixa. Supose que al nàixer en plena efervescència d'aquell període que alguns anomenen transició un sentiment de rebel·lia m'ha acompanyat fins ara i espere que dure. És un sentiment que m'avisa quan m'acomode.
Vaig cursar l'EGB en el meu poble, en "l'escola pública Ausiàs March" va ser una època de la meua vida memorable, bell i intens, doncs la meua família prové d'uns avantpassats humils tirant a pobres. Tots de vessants ideològiques d'esquerres, encara que no tots coincidien, buscaven que la diferencia entre rics i pobres fóra mínima i que les arrels de cultura valenciana i llengua catalana no es perderen sempre que es poguera evitar. Mon pare un oficial de 1ª de la construcció, ma mare fent de tot i més també.
El meu pas per l'institut de BUP va ser catastròfic la meua rebel·lia s'apodera del meu cos i no vaig ser capaç de continuar ni amb el FP. Era un bala perduda. Tot ho qüestionava i a tot li veia alguna punta que es podia polir. Es podria dir que des de el 16 als 30 anys vaig estar perdut dins d'una voràgine d'emocions, relacions familiars, de parella i sentiments constrapostos. Vaig compaginar moments i accions que per a res em fan sentir orgullós i altres que sí, però, ben poc. Es este temps al que jo li anomene, temps de confusió. Vaig ser el pitjor enemic per a mi mateix.
A partir dels trenta, comença una etapa on les idees, no del que vull, sinó, del que no vull es van aclarint. De xiquet els mestres em motivaven molt perquè escrivia relats molt imaginatius, on es barallaven diversos punts de vista. Ara més major, amb certa experiència i moltes preguntes vitals contestades o no, vull exposar o traure a la llum eixe món que veig. També perquè m'agradaria compartir-ho.
Amant de tota classe de música em decante per el rock en qualsevol de les seues variants. Escriptors que m'agraden, a saber, Joan Fuster(sobre tot relats curts i aforismes), Vicent A. Estellés, Haruki Murakami, Pere Calders, Quim Monzó, Albert Camus, Herman Hesse, Margaritte Yourcenar, Emil Cioran, G. Orwell, etc. La majoria són clàssics, no em pregunteu per què, simplement m'atrauen. Com a bon(o no) valencià, sóc amant de l'arròs, però no de la paella, ? sóc més l'arròs al forn o l'arròs negre. M'he enamorat del perfum que distigeix a les dones dels homes i he caigut en un abisme que per ara no té fondo, és difícil deslligar-me d'un aroma tan encisador, on els meus sentits han quedat encallats fins hui.
Espere que els meus desvaris vos agraden, són desvaris en català amb accent valencià.
Los clientes que compraron este libro también compraron

La librería Bubok cuenta con más de 70.000 títulos publicados. ¿Todavía no encuentras el tuyo? Aquí te presentamos algunas lecturas recomendadas basándonos en las valoraciones de lectores que compraron este mismo libro.
¿No es lo que buscabas? Descubre toda nuestra selección en la librería: ebooks, publicaciones en papel, de descarga gratuita, de temáticas especializadas... ¡Feliz lectura!

Bubok es una editorial que brinda a cualquier autor las herramientas y servicios necesarios para editar sus obras, publicarlas y venderlas en más de siete países, tanto en formato digital como en papel, con tiradas a partir de un solo ejemplar. Los acuerdos de Bubok permiten vender este catálogo en cientos de plataformas digitales y librerías físicas.
Si quieres descubrir las posibilidades de edición y publicación para tu libro, ponte en contacto con nosotros a través de este formulario y comenzaremos a dar forma a tu proyecto.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar