bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos a partir de 8 euros
Buscar en Bubok

Col·lectiu 307

El conegut Col·lectiu 307 us presenta una colla de relats per a tots els gustos. Com en una macedònia, hi trobareu fruites que us són molt properes i altres de molt més exòtiques, però totes elles, confiem, us sorprendran gratament el paladar.

En aquest recull topareu amb històries realistes, fantstiques, absurdes, de ciència ficció, iròniques Gaudireu tot tastant molt variades situacions i se us endurant els personatges a esbrinar la seva sort.

I això sí! Prepareu-vos, perquè el gust de les quatre fruites finals és realment molt intens i se us far molt estrany i conegut alhora Però volem desvetllar-ne una mica el secret: es tracta de quatre contes-Frankenstein, és a dir, quatre contes fets de pedaços sargits. Així, cada una de les quatre històries finals est confegida a partir de fragments que shan de degustar per si sols perquè res tenen a veure entre ells, sinó fos que els uneix, dins de cada relat, el fil dun conte tradicional.

Endevinareu quin conte hi ha al darrere de cada història¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar