bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. Rechazar Aceptar
Gastos de envío gratuitos
Buscar en Bubok

Xavier Bermúdez Badia

Nascut a Reus el 12 de Setembre de 1976, en una nit plujosa i violenta a la llum d'espelmes -que em va fer ser conegut com en nen de la tormenta-, durant l'infantesa vaig viure a 6 poblacions repartides per Catalunya.

Aficionat a la música -vaig cursar piano i actuava en una coral-, dibuix, lectura i escriptura -centrada en relats curts-, i l'Arquitectura, que esdevingué la meva professió.
?
En els darrers anys he passat d'estudiant a crear una empresa pròpia per poder compaginar feina i estudis, treball d'arquitecte a diferents despatxos i com no podia ser d'altra manera, víctima de la crisi que emi dóna temps lliure a canvi de la feina i per tant em permet recuperar i acabar la meva primera obra. Des d'aquell moment en endavant combino l'exploració del món laboral amb l'escriptura.?
?
A part?dels llibres (tots disponibles en aquesta editorial), també escric articles per la premsa i ressenyo llibres autopublicats. Tot aquest material es pot consultar al bloc Alter Ego.¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Debes validar que no eres un robot

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar