bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

CEC-Masvidal (Comunitat Ecumènica Cristiana)

Comunitat Missionera

'CEC-Masvidal' és una comunitat ecumènica cristiana, d'arrel evangèlica, i de tradició catalana, dedicada a l'oració i al servei.

· Comunitat cristiana: per viure la fe cristiana en comunitat i una vida centrada en el Regne de Déu a la terra.
·
Ecumènica: amb unes espiritualitat, doctrina, teologia, litúrgia, obertes i basades en els denominadors comuns de les tres esglésies cristianes (els ritus reformat, romà i ortodox), des dels principis bàsics de la Reforma (només Fe, només Gràcia, només Escriptures, Sacerdoci Universal de tots els batejats, única autoritat de Jesucrist...) i en base als articles de fe dels dos Credos Apostòlic i de Nicea-Constantinoble, que permet la comunió i l'acolliment de tot cristià.
· Catalana: des de l'universalisme, es defineix tal i com ho fan moltes comunitats religioses de caire nacional, construint-se des d'una catalanitat estructural, tant en la cultura i llengua vehiculars del seu funcionament, com en el secular tarannà aperturista, ecumènic i conciliador.
· Dedicada a l'oració i al servei: des de la confiança que l'oració culmina en el servei, i el servei neix en l'oració, la comunitat basa la seva existència en aquests dos pols: oració amb Déu, i servei als 'germans petits', des de la caritat i per a la caritat (= amor).

La nostra Regla és: ORA ET SERVI (Prega i serveix). I el logotip de la comunitat és la unió dels símbols que més representen les tres branques del cristianisme, a saber, el peix protestant-evangèlic, la creu catòlic-romana i la creu ortodoxa-oriental.

Web: http://cecmasvidal.org/

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar