bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

CEC-Masvidal (Comunitat Ecumènica Cristiana)

Comunitat Missionera

'CEC-Masvidal' és una comunitat ecumènica cristiana, d'arrel evangèlica, i de tradició catalana, dedicada a l'oració i al servei.

· Comunitat cristiana: per viure la fe cristiana en comunitat i una vida centrada en el Regne de Déu a la terra.
·
Ecumènica: amb unes espiritualitat, doctrina, teologia, litúrgia, obertes i basades en els denominadors comuns de les tres esglésies cristianes (els ritus reformat, romà i ortodox), des dels principis bàsics de la Reforma (només Fe, només Gràcia, només Escriptures, Sacerdoci Universal de tots els batejats, única autoritat de Jesucrist...) i en base als articles de fe dels dos Credos Apostòlic i de Nicea-Constantinoble, que permet la comunió i l'acolliment de tot cristià.
· Catalana: des de l'universalisme, es defineix tal i com ho fan moltes comunitats religioses de caire nacional, construint-se des d'una catalanitat estructural, tant en la cultura i llengua vehiculars del seu funcionament, com en el secular tarannà aperturista, ecumènic i conciliador.
· Dedicada a l'oració i al servei: des de la confiança que l'oració culmina en el servei, i el servei neix en l'oració, la comunitat basa la seva existència en aquests dos pols: oració amb Déu, i servei als 'germans petits', des de la caritat i per a la caritat (= amor).

La nostra Regla és: ORA ET SERVI (Prega i serveix). I el logotip de la comunitat és la unió dels símbols que més representen les tres branques del cristianisme, a saber, el peix protestant-evangèlic, la creu catòlic-romana i la creu ortodoxa-oriental.

Web: http://cecmasvidal.org/
24 de Febrero de 2010
se ha unido a Bubok