bubok.es utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y a recordar sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Ver política de privacidad. OK
Buscar en Bubok

surenyo

Només es conserva un quadre de Xavi Surenyo. Es creu que va ser llegat per la seva vídua a la família d'un noble vienès que, al seu torn, el va confiar al restaurador Benjamin Blaster. Aquest, a causa dels nombrosos deutes que arrossegava i vist que no era capaç de guardar l'obra amb totals garanties, se'n va desentendre tot just iniciada la Primera Gran Guerra. D'aleshores enç? , les vicissituds d'aquest retrat no van cessar de multiplicar-se, tot recorrent bona part del globus embolicat amb una fina tela verda, fins que -segons se suposa- ha acabat en un magatzem de Shangai, a mercè de la pols i dels ? cars, però ben protegit per c? meres i blindatges de tota mena. Quant a l'autor, poques dades en tenim: tan sols es reconeix un estil frenètic i caòtic amb la calidesa dels colors i una signatura en el lateral inferior esquerre que podria tractar-se, tal com afirmen nombrosos erudits, del mateix Surenyo, tot i que n'hi ha d'altres que ho rebutgen al·legant que el nostre autor escriví i prou, és a dir, mai veié un pinzell ni en pintura -i mai millor dit.

¿Quieres que te informemos de cómo publicar tu obra? Déjanos tu teléfono y te llamamos sin compromiso.

Introduce el nombre

Introduce el teléfono

Introduce el E-mail

Introduce un email válido

Escoge el estado del manuscrito

Gracias por contactar con Bubok, su mensaje ha sido enviado con éxito. Una persona de nuestro departamento de asesoría al cliente se pondrá en contacto contigo a la mayor brevedad.
Enviar